Foci

2015.01.11. 16:40

Tornagyőztes a Velence

Székesfehérvár - A papírforma szerint alakult a megyei csapatok pénzdíjas kispályás labdarúgó tornája. A Kicsi Kincsem Kupát a Velence Bericap I-es együttese nyerte.

Ferencz Balázs

A Kicsi Kincsem Kupán 18, Fejér megye különböző bajnokságaiban szereplő futballcsapat csatázott egy egész napon át a Főnix Gold FC műfüves csarnokában. A 18 perces körmérkőzések után a csoportok első két helyezettje a főágon, a 3. és 4. helyezettek a vigaszágon folytathatták a küzdelmeket.

Knausz Tamás (b) és velencei társainak győzelme várható volt
Fotó: Molnár Artúr

A vigaszági döntőt a Perkáta csapata nyerte, a megyei harmadosztályban gyengélkedő együttes 4-2-re győzte le a megye II-es Pákozd alakulatát. A torna bronzcsatáján az Alba Regia Öregfiúk 3-2-es diadalt aratott a Sárszentmihály II csapata felett, és így egy oklevéllel, valamint 30 ezer forinttal lettek gazdagabbak Pusztai Attiláék.

A döntő nagy csatát hozott. A megyei I. osztályban másodikként telelő Velence Bericap I-es csapata a rendes játékidőben nem bírt a nagypályán a megye III-ban szereplő Szabadbattyán legényeivel, a 2-2-es döntetlen után csak büntetőkkel hódította el a tornagyőzelmet. A Velence 150 ezer, a Szabadbattyán 70 ezer Forintot kapott teljesítményéért. A torna gólkirálya Gulyás Gábor (Sárszentmihály II) lett, a legjobb kapusnak Somogyi Barna (Alba Regia ÖF), a legjobb játékosnak Kovács Krisztián (Velence I) bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!