Haladás

2015.01.26. 14:12

Alcibiade: Egy elégedett olasz Törökországban

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás védője, Raffaele Alcibiade szerint remek körülmények között készülhetnek Manavgatban, a magyar játékosok sokat segítenek az újonnan igazolt légiósoknak.

Pum András

A Budapest Honvédtól fél évre kölcsönvett 24 éves belső védő, az olasz Raffaele Alcibiade elégedett a törökországi edzőtábor körülményeivel, és azzal is tisztában van, a kemény munka miatti fáradtság elengedhetetlen "rossz" ilyenkor.

- Csodálatos hotelben lakunk, amely közvetlenül a tengerparton fekszik, rengeteg medencével - tudtuk meg Viganó Richárd segítségével Raffaele Alcibiadétől. - Nagyon változatos, egészséges és finom ételeket eszünk - gondolom klubunk külön kérése volt ez. Emellett remek pályákon edzünk és meccselünk, a fű kiválóan gondozott és tökéletes - tényleg minden nagyon jól meg van szervezve. A magyar játékosokkal egyre jobban megértjük egymást, nagyon szimpatikusak és kedvesek, igyekeznek mindenben segíteni. Úgy látom, egyre jobban összeszoknak a pályán is a régi és az új játékosok.

Alcibiade a műfű után valódi gyepen tréningezhet

- Eddig mindhárom edzőmeccsen pályára léptem, elégedett lehetek a teljesítményemmel, profi játékosként igyekszem magamból mindig a maximumot kihozni. Miután egymás után játsszuk a felkészülési mérkőzéseket, meglehetősen fáradt vagyok, a meccsek között kevés idő jut pihenésre. De persze ahhoz, hogy megfelelő fizikai állapotba kerüljünk, elengedhetetlen az erőltetett tempó. A csapattal együtt jó úton járunk, és noha még csak az út elején vagyunk, minden megteszünk, hogy elérjük közös céljainkat - zárta szavait az olasz bekk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!