f1

2015.02.13. 10:30

A Toro Rosso a maga útját járja

Nem másolja a Red Bullt a fiókcsapat

Tajthi Andrea

Fotó: Samo Vidic/Red Bull Content Pool

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key azt állítja, hogy az STR10-nek nem sok köze van a Red Bull RB11-eséhez, annak ellenére, hogy a szabályok lehetővé tennék, hogy szorosabban együttműködjenek.

A csapatok most több részletet, elemet oszthatnak meg egymással, mint korábban, így például a felfüggesztést vagy a fékrendszert, de a Toro Rosso nem engedheti meg magának, hogy arra várjon, hogy a Red Bull tervezzen nekik.

"Nagyon jól tudunk együtt dolgozni a Red Bullal a motort, vagy a váltót érintő dolgokban." - mondta Key a Motorsport.com-nak. "A többi inkább saját STR dolog. Vannak további tételek a listán (melyből használhatnák a Red Bullét), de nem élünk vele. Beszéltünk róla, de túl sok extra figyelmet igényelne mindkét félnek, és más időtávokkal is dolgozunk. A Red Bullhoz képest mi korán szoktunk kezdeni, ők sokszor a végsőkig húzzák a határidőket."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!