Telekom Veszprém

2015.02.21. 17:04

Veszprémben lesz a SEHA-Liga négyes döntője?

Veszprém - Közleményben tudatta a SEHA-Liga végrehajtó bizottsága, hogy tárgyalásokat kezdeményez az MKB-MVM Veszprémmel arról, hogy a sorozat négyes döntőjét a királynék városában bonyolítsák le.

B. Virág Rita

A bizottság sajtóközleményében hozta nyilvánosságra, hogy a Final Four megrendezésére három csapat, illetve egy város jelentkezett: a macedón Vardar Szkopje, az újvidéki Vojvodina, a magyar MKB-MVM Veszprém, valamint a horvátországi Porec városa.

A liga igazgatója Sinisa Ostoic, valamint a végrehajtó bizottság végül úgy döntött, tárgyalásokat kezdeményez a magyar bajnokkal arról, hogy bonyolítsa le az eseményt.

A versenynaptár szerint március 27-28-án tartanák meg a finálét, ahová automatikusan bejut az alapszakasz első két helyezettje. A harmadik-hatodik helyezettek pedig keresztbe játékkal döntik el, ki játszhat még az érmekért.

A közleményben arra is kitérnek, a SEHA-Liga elöljárói elégedetlenek, különösen a játékvezetők, illetve a küldöttek teljesítményével. Ezzel kapcsolatban vizsgálatot kezdeményeznek.

A zágrábi találkozón azt is nyilvánosságra hozták, már nagy az érdeklődés a 2015/16-os bajnokság iránt, de hogy valójában hány csapat indul majd azt még senki sem tudja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!