Sport

2015.02.21. 19:12

Teke: egy magabiztos győzelem, és egy meglepetés döntetlen

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper Ligájában a zalai csapatoknak papíron verhető ellenfelek jutottak. A ZTK FMVas férfi csapata magabiztosan hozta a kötelezőt. A ZTE ZÁÉV női együttese hazai pályán meglepetésre döntetlent játszott.

A ZTK FMVas az újonc Péti MTE-nél vendégeskedett. A zalaiak nem vették félvállról az újoncot, végig kézben tartották az irányítást.  A hazaiaknak semmi esélyük nem volt. A vendégeknél négyen jutottak 600 fa fölé, de  a  másik két dobó is a 600-as határ közelében járt. Nem sok hiányzott, hogy a Péti csarnokban megdöntsék a nagy rivális Szeged  csapat pályacsúcsát. A játékosok a magabiztos sikerrel igyekeztek hozzájárulni az influenzás Fehér László edzőjük, mi előbbi gyógyulásához. Az újabb  egerszegi sikerrel a ZTK FMVas második helye tovább szilárdult  a tabellán.

Péti MTE -  ZTK FMVas 0 : 8 (3281 : 3699)

Fotó: Pezzetta Umberto

A ZTE ZÁÉV hazai pályán botlott a nagy rivális Rákoshegyi VSE tartalékjai ellen. A találkozót rosszul kezdte a  zalai együttes. Az első körben a vendégek két meccspontot szereztek, a csekély fa előny  a zalaiak oldalán volt. A folytatásban sem lendült bele  a házigazda. Igaz Airizer magabiztosan  hozta a meccspontot társai viszont kikaptak. A vendégek  négy pontot szereztek. Hiába ütött végül is több fát a zalai együttes, ez csak  a pontmentéshez volt elegendő. A jövő héten hazai pályán játszik csúcsrangadót a ZTE ZÁÉV. Az egerszegieknek nyerni kell, ha versenyben akarnak maradni a bajnoki címért.

ZTE ZÁÉV – Rákoshegyi VSE II.  4 : 4 ( 3216 : 3188)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!