Rendőrségi

2015.02.22. 08:37

Koldulás és kerékpárlopás miatti előállítások

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai igazoltattak egy személyt a vasútállomás közelében 2015. február 21-én Szombathelyen. A férfi az intézkedést megelőzően olyan erőszakos módon folytatott koldulást, hogy a járókelőket pénzszerzés céljából leszólította és zaklató módon viselkedett velük szemben. A rendőrök előállították és ellene koldulás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A helyi rendőrök tartóztattak fel egy személyt Szombathelyen egy útkereszteződésben 2015. február 21-én. Az igazoltatott férfi egy kerékpárt próbált eltulajdonítani olyan módon, hogy az ereszcsatornához lezárt járművet azzal együtt a falból kitépve akarta magával vinni. A rendőrök előállították és ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!