Kőszeg

2015.02.25. 12:43

Szociális kérdésekben dönt a testület

Kőszeg – Csütörtökön 9 órától a városháza tanácskozótermében nyilvános ülést tartanak a kőszegi városatyák.

Némethy Mária

Elsőként a szociális igazgatásról és az egyes szociális ellátási formák szabályairól szóló 7/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról tárgyalnak a képviselők, majd a közterületek elnevezésének rendjéről és a házszám megállapítás szabályairól szóló új önkormányzati rendelet megalkotása következik. A háziorvosokkal kötött megállapodások módosítása, az új egészségház épületrészeire vonatkozó használati szerződések jóváhagyása a következi napirend, amit az Írottkő Program fejlesztési stratégia előzetes véleményezése követ. A képviselők rekreációs célú földszerzésekre kijelölt területek kijelölésével is foglalkoznak az ülésen, amelyen egy következő napirendként tájékoztató hangzik el az egyéb városüzemeltetési feladatok 2015. évi költségeinek részletezéséről.

Elfogadják a 2015. évi városbejárási tervet, majd a sportegyesület támogatási elszámolására vonatkozó kérelmét bírálják el, s felosztják az idei támogatását szakosztályonként. A képviselők az ülésen a polgármester 2015. évi szabadság tervét hagyják jóvá, külső bizottsági tagot választanak, s jóváhagyják a „Kőszeg, egészségház eszközbeszerzése II.” tárgyában lefolytatandó nyílt közbeszerzési eljárást megindító felhívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!