Sportvilág

2015.02.28. 08:30

Megkezdődött a versenyszezon

Megkezdődött a 2015-ös versenyszezon a körmendi Castrum Sec-Dinamica SE kick-boxosai számára.

Tóth Gábor

Az év első eseményén, február elején minősítő övvizsga várt a sportolókra a Körmendi Kulturális Központban. Huszonhét fiatal érdemelte ki a lehetőséget, hogy számot adjon tudásáról. Az övvizsgája mindenkinek sikerült, sőt négy versenyző egy fokozatot átugorva érdemelte ki a magasabb tanuló övfokozatot: Városi Vivien, Cebe Olivér, Karbóvszky Botond és Pallósi Balázs. A legmagasabb szintre Gordos Tibor vizsgázott, aki az 1 Kyu fokozatú vörös övet szerezte meg.

Következett a 4 Fight Kupa országos versenysorozat első fordulója, amelyen a Castrum Sec-Dinamica SE három versenyzője vett részt. A budapesti erőpróbán 17 egyesület 110 sportolója mérte össze az erejét. A körmendi klub mindhárom versenyzője aranyéremmel térhetett haza.

Svajda Kristóf kadet II. korosztályban, -57 kilóban, light-contatctban lett bajnok. Joó Virág a felnőttek mezőnyében, 60 kg-os súlycsoportban, ugyancsak light-contact szabályrendszerben bizonyult a legjobbnak. Sákovits Márk szintén a felnőttek között, -69 kg-ban, kick-light szabályrendszerben nem talált legyőzőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!