Foci

2015.03.05. 19:40

Pápán javíthat a DPASE

Dunaújváros - Az OTP Bank Liga NB I tizenkilencedik fordulójában a Lombard FC Pápa vendége lesz a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Orosz Márk (19) szerezte meg az őszi meccsen a vezető találatot

A kiesés szempontjából igen fontos összecsapás szombaton 16 órakor kezdődik a Perutz Stadionban. A tavaszi idénynyitón mindkét együttes vereséget szenvedett. A dunaújvárosiak hazai pályán kaptak 1-0-ra a Ferencvárostól, a Lombard FC Pápa pedig idegenben a Kecskeméttől 3-2-re. A pápaiak háromgólos hátrányba kerültek a második félidő elejére, de a hajrában szorossá tették az eredményt. A két csapat őszi mérkőzését Székesfehérváron rendezték, ahol Orosz Márk és Nagy Tamás találataival 1-1 lett a végeredmény. A dunaújvárosiak akkori kezdőcsapatából öt labdarúgó már nincs a klub alkalmazásában, de az ellenfél játékoskeretében is történtek változások. Jelenleg a Lombard FC Pápa együttese tizennégy ponttal a bajnoki tabella tizenkettedik helyén áll. Egy ponttal gyűjtöttek többet, mint az újvárosiak, akik jelenleg a kiesést jelentő tizenötödik pozícióban tartókodnak. Egy idegenben megszerzett három ponttal azonban sokat javulna a helyzet, hiszen egy előzést követően lélektani előnybe kerülhetnének Dobos Barna szakmai igazgató tanítványai, a kiesés elkerüléséért vívott óriási csatában.

A Lombard FC Pápa Dunaújváros PASE találkozó játékvezetője Andó-Szabó Sándor lesz, míg az asszisztensi feladatokat Kóbor Péter és Huszár Balázs látja el.

Az OTP Bank Liga NB I tizenkilencedik fordulójában ma a MVM-Paks FC Puskás Akadémia FC találkozót rendezik. A szombati játéknap további összecsapásai: Ferencvárosi TC - Győri ETO FC, Kecskeméti TE - Diósgyőri VTK, PMFC-Matias - Szombathelyi Haladás, Videoton FC - Nyíregyháza FC. A hét utolsó napjára a következő két találkozó marad: Budapest Honvéd - MTK Budapest, DVSC-Teva - Újpest FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!