Foci

2015.03.06. 09:25

Labdarúgó NB III: Nem adják olcsón a fürediek

Balatonfüred - A mezőny legerősebb, volt első osztályú játékosokat felvonultató csapatát fogadja szombaton a Füred a labdarúgó NB III-ban. Érdekes, szoros meccsre van kilátás.

Horváth Gábor

BFC–Budaörs

A Balatonfüred FC értékes idegenbeli sikerrel kezdte a tavaszt, a csapat Mosonmagyaróváron tudott nyerni 2:1-re. Az idei első ellenfél nem volt gyenge, de a következő vetélytárs mindenkinél erősebbnek tűnik. A budaörsiek jelenleg négy pont előnnyel vezetik a tabellát, az első idei fordulóban magabiztosan, 5:2-re verték a Diósdot, s ezzel a 11. sikerüket gyűjtötték be. A fürediek jelenleg a hatodik helyen állnak.

A ZTE elleni edzőmeccsből erőt meríthet a BFC (pirosban Szabó). Fotó: Penovác Károly

Földesi Károly edző: – A nyitányon megérdemelt sikert arattunk. A csapat maximálisan odatette magát, a második félidőben ugyan inkább a küzdelem dominált, ám akkor is nekünk volt több lehetőségünk. Vannak kollégáim, akik látták a Budaörs mérkőzését, az ő tapasztalataikat igyekszünk felhasználni a felkészülésben. Szerintem szoros meccsre van kilátás, de csak akkor tudunk lépést tartani a vendégekkel, ha az akarati, hozzáállási tényezők terén a maximumot nyújtjuk. Ellenfelünk tele van jó, NB I-es múlttal rendelkező játékosokkal, rutinos, összeszedett csapat. Tiszteljük őket, de a fiúknak azt mondtam, merítsünk erőt a Zalaegerszeg és az ZTK elleni edzőmeccsekből.

A találkozó szombaton 14.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!