Kultúra

2015.03.06. 19:10

Tavaszi feltöltődés a Kortársban

Dunaújváros - A Mi világunk és Levegőt! címmel két természetbarát kiállítás is nyílt pénteken este a Kortárs Művészeti Intézetben.

Szabó Szabolcs

Feltöltődéshez, pihenéshez kifejezetten javallott, akár többször is ajánlotta a Mezőföld Természetfotóklub soros tavaszi kiállítását a péntek esti megnyitón Grabarics Gábor vállalkozó. A fotóklub támogatója értékelésében kiemelte, az idén is a Mi világunk címmel jelentkező, immáron legendás gyűjtés, ezúttal is számos kellemes, meghökkentő és elgondolkodtató fotóval várja közönségét.

A nagy tavaszi újjászületést tehát érdemes a Mezőföld fotóscsapatának minden tekintetben kiváló tárlatával kezdeni. A kiállítás március 20-ig várja a látogatókat.

A házigazda Kortárs Művészeti Intézet igazodva a tematikához az intézmény kistermében és a pincegalériában egy igazán természetközeli válogatást rakott össze. A tárlat ezúttal a KMI aranytartalékból, azaz gyűjteményéből válogat: remekműveket.

A kiállítóművészek: El-Hassan Róza, Gerhes Gábor, Hajdú Kinga, Diana Kingsley, iski Kocsis Tibor, Szabó Dezső, Szacsva y Pál, Szűcs Attila. A Levegőt! címmel jelentkező tárlat szintén március 20-ig szemlézhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!