Foci

2015.03.10. 12:00

A Bakonybél és a Hajmáskér derbije a megye IV-ben

A második és a harmadik egymás ellen lép pályára a labdarúgó megye IV keleti csoportjának idei nyitányán. A közép csoportban sem az első, sem a második nem játszik ezen a hétvégén.

Horváth Gábor

A megye IV keleti csoportjában rögtön egy érdekes rangadóval indul a tavaszi idény, a második Bakonybél a harmadik Hajmáskért fogadja. Az éllovas Várpalota a Nagyesztergár ellen játszik.

A 12. forduló (03. 14.) párosításai: Felsőörs -Hárskút, Jásd-Balatonszőlős, Bakonybél -Hajmáskér -Várpalotai BSK -Nagyesztergár.

A Szentgál (a labdával Horváth Tibor) idegenben kezdi a tavaszt
Fotó: Zwicker Tamás

A közép csoportban úgy alakult a sorsolás, hogy sem a listavezető Apácatorna (szabadnapos), sem a második Kolontár (elhalasztott meccs) nem lép most pályára. Akad azért érdekes párosítás, méghozzá a negyedik Kislőd és az ötödik Kamond összecsapása.

A 14. forduló (03. 04.) párosításai: Lakótelepi SE -Káptalanfa, Borsosgyőri SE- Szentgál, Csögle- Nyárád, Kislőd -Kamond. A Dabrony- Kolontár meccset május 10-én játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!