f1

2015.03.19. 09:15

A Manor Bianchinak köszönheti a visszatérést

John Booth elmondta, a csapat egyáltalán nem feledkezett meg Jules Bianchiról.

Tajthi Andrea

Fotó: facebook/ Manor F1 Team

A Manor főnöke, John Booth azt mondja, a csapat nem lett volna képes feltámadni Jules Bianchi tavalyi pontjai nélkül.

Bianchi életveszélyes sérülést szenvedett tavaly a Marussiával, Japánban, máig kómában van.

"Minden nap gondolok Jules-re." - mondta Booth a francia Auto Hebdonak. "Velünk kellett volna lennie Melbourne-ben, hogy velünk örüljön a visszatérésnek. Ugyan nem tudtunk pályára hajtani, de a harcunkat megnyertük. Nagyon szeretném, hogy Jules is megnyerje a maga csatáját."

Bianchi tavaly két nagyon fontos pontot szerzett a Marussiának, ma már Manornak. A pontokért pedig komoly pénzösszeg jár idén, ami nagy segítség a kiscsapatnak.

"Nélküle (Bianchi), az ő két monacói pontja nélkül most nem lehetnénk itt. Végül ez volt az, ami meggyőzte új befektetőinket, hogy van potenciál a csapatban. Most, hogy itt tartunk, csak azt üzenjük Jules-nek, hogy a versenynek nincs vége, míg a kockás zászlót meg nem lengetik. Nem tudom, hogy a mi jelenlétünk jelent-e bármi segítséget a szüleinek, de remélem, hogy egy picit azét számít."

"Mi vagyunk az elsők, akik kilábaltak ekkora bajból, és nem kérdés, hogy ez Jules-nek is sikerülhet! Az, hogy újjá tudtunk alakulni ilyen rövid idő alatt, csak azt mutatja, hogy ha hiszünk valamiben, az mindig előre tud mozdítani, mindig van remény, amíg hit is van. Jules, a csapat veled van." - mondta Booth.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!