Rendőrségi

2015.03.19. 15:28

Tehergépkocsi és személyautó ütközött a 86-os úton

Teljes útlezárás van érvényben Szombathely térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 19-én 15 óra 35 perc körüli időben a 86-os számú főúton a Petőfi Telep térségében egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze. A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból Ják felé terelik.

Befejeződött a helyszínelés a 86-os számú főút balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2015. március 19-én 17 óra 15 perckor feloldották.


 

Mint arról korábban beszámoltunk, egy jákfai férfi közlekedett személygépkocsijával a 86-os számú főúton Szombathely térségében 2015. március 19-én 15 óra 25 perc körüli időben. A Petőfi-telephez közeledve nem észlelte, hogy az előtte haladó tehergépkocsi balra szándékozik bekanyarodni és az előzésébe kezdett. Amikor észre vette a teherautó kanyarodását, megpróbálta járművét visszakormányozni, de hátulról neki ütközött. A baleset következtében a személyautó vezetője megsérült. Az eset tisztázása érdekében vizsgálatot indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!