Foci

2015.03.19. 16:47

A megyei III. osztály hét végi programja

Zala megye - A hét végén a harmadosztályban újabb fordulót rendeznek, elkezdik a csapatok az Északi- és a Keleti-csoportban is a küzdelmeket.

Bozó Péter

Északi-csoport

Vasárnap, 15.00: Kávás–Sármellék, Csatár–Gépalk Salomvár, Zalacséb–Zalaháshágy, Babosdöbréte–Nagylengyel, Becsvölgye–Pölöske, Végh Farm Pakod–Szivárvány Bútor Hahót.

Déli-csoport

Vasárnap, 15.00: Bázakerettye–Letenye II, Szerdahely–Zalakaros, Újudvar–Bajcsa, Pogányszentpéter–Murakeresztúr, Sand–Petrivente, Miklósfa–Nagykanizsa Bagola, Eszteregnye–Sormás.

Közép-csoport

Szombat, 15.00: Olajmunkás Gellénháza II–Alsónemesapáti.

Vasárnap, 15.00: Egervár–Bocfölde, Vaspör-Ozmánbük–Csonkahegyhát, Kemendollár–Lets Do It Technoroll Teskánd II, Göcsej Németfalu–Lakhegy, Bagod–Sárhida, Pacsa–Alibánfa.

Keleti-csoport

Vasárnap, 15.00: Zalaszentlászló–Hévíz II, Tekenye–Rezi Petőfi, Óhíd–Zalacsány, Kehidakustány–Vonyarcvashegy, Zalavár–Sümegcsehi, Vindornyaszőlős–Zalaszántó.

Nyugati-csoport

Vasárnap, 15.00: Zalatárnok–Tormafölde, Pórszombat–Ada Nova, Mumor–Baktüttös, Zalabaksa–Bárszentmihályfa, Szilvágy–Csömödér-Kissziget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!