Veszprém

2015.03.19. 18:30

Turnék után nagyszabású programokkal készül a bábszínház

Több ezer néző, pozitív visszajelzések, újbóli meghívások, rentábilis kiadások – ezek a Kabóca Bábszínház külföldi turnésorozatának az eredményei.

Kutasi Zsófia

A Távol-Keleten, Nyugat-Európában és Erdélyben is fellépett a Kabóca Bábszínház társulata az elmúlt hetekben. Az utazássorozat eredményeit Székely Andrea igazgató és Szőke Kavinszki András bábszínész sajtótájékoztatón értékelte.

Székely Andrea hangsúlyozta, számos támogató és szolgáltatás segítette az utazássorozatot, amely rentábilis lett. Szőke Kavinszki András kiemelte, pozitívak voltak a visszajelzések, mindenhova visszavárják őket.

Az utazássorozat eredményeit Székely Andrea igazgató és Szőke Kavinszki András bábszínész értékelte (Fotó: Kutasi Zsófia)

A sajtótájékoztatón elhangzott, a gyerekszínházi világnap 20-án, a bábszínházi világnap 21-én, a színházi világnap 27-én lesz, mely eseményekhez a bábszínház is kapcsolódik. A Kutya-macska barátság című új előadás főpróbáját 20-án, bemutatóját pedig 22-én tartják. A 21-i eseményre a Bábok a kirakatban című programmal készülnek, péntektől hétfőig a gyerekek bábokat láthatnak a belváros kirakataiban és egy internetes játékhoz is kapcsolódhatnak. Lufikból összeállított óriásbábos felvonulást lesz a belvárosban. Keresd a bábot az éjszakában címmel etüd összeállítást tartanak a színészek. A világnapok hét során március 20-tól 27-ig délelőttönként interaktív tárgyanimáción vehetnek részt a gyermekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!