Pápa

2015.03.19. 19:17

Fiatalon elhunyt csapattársukra emlékeztek Pápán

Kispályás labdarúgótornát rendeztek a tragikusan fiatalon elhunyt Németh Gábor emlékére a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében.

Polgár Tibor

A 2010-ben autóbalesetben elhunyt fiatalember emlék előtt adózva hatodik alkalommal tartották meg a Németh Gábor Emléktornát, melyen a Pápa Városi Televízió, a Pápai Rendőrkapitányság, a Petőfi Sándor Gimnázium egykori diákjai által alkotott csapat, valamint a házigazda Nagygyimót SE vett részt, utóbbi két alakulattal. A körmérkőzéses labdarúgótornán – amelyen a közös emlékezés és a sportbaráti kapcsolatok ápolása volt a legfontosabb – szép számmal estek a gólok, a végső győztes veretlenül a Pápa Városi Televízió kollektívája lett.

(Fotó: Haraszti Gábor)

Takács Mihály, a Nagygyimót SE alelnöke kiemelte: fontosnak tartják, hogy minden évben egy kora tavaszi vagy nyári barátságos versengéssel megemlékezzenek a község kispályás csapatának egykori játékosáról, aki a közösség egyik motorja is volt. A sportvezető örömét fejezte ki, hogy a kezdeményezést a család is jóleső érzéssel fogadta, Gábor szülei különdíjakat ajánlottak fel, és a díjátadásban is közreműködtek.

A hatodik alkalommal megrendezett Németh Gábor Emléktornán a Pápa Városi Televízió csapata végzett az élen (Fotó: Nagygyimót SE)

A torna gólkirálya tíz találattal Haraszti Tibor (Pápai Rendőrkapitányság) lett, a legjobb játékosnak a csapatvezetők szavazatai alapján Szalai Lászlót (Pápa Városi Televízió) választották, a torna legjobb kapusa címet megosztva Magasházi József (Nagygyimót SE I.) és Kovács Krisztián (Nagygyimót SE II.) kapta.

A végeredmény: 1. Pápa Városi Televízió, 2. Pápai Rendőrkapitányság, 3. Nagygyimót SE I., 4. Petőfi Sándor Gimnázium, 5. Nagygyimót SE II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!