Foci

2015.03.19. 18:35

Megyei I.: A Sárszentmiklós rangadón fogadja a Velence alakulatát, a Bicske felzárkózásra készül

Székesfehérvár – A Viszló Trans megyei I-es labdarúgó-bajnokság 19. fordulója előtt a pályaválasztók edzőit kértük az esélyek latolgatására.

Ferencz Balázs

Több rangadót is hoz a bajnokság 19. fordulója. A tabella 4. helyén vitézkedő Sárszentmiklós a bajnoki álmoktól még nem tántorító, és a második pozíciót kibérelő Velencét fogadja. Ugyancsak izgalmas összecsapásnak ígérkezik a Polgárdi fellépése Ercsiben, amennyiben otthon tartaná a pontokat az Ercsi megelőzné hétvégi párját.

Március 21. Szombat, 15.00:

Ercsi (8.)–Polgárdi Vertikál (6.)

Gróf András, az Ercsi vezetőedzője: – A nyitómeccsen elszenvedett vereség után két fontos győzelmet arattunk, jó formában van a csapató. Hazai pályán természetesen nyerni szeretnénk, hiszen győzelmünk esetén megelőzhetnénk riválisunkat a táblázaton. Nem az őszi eredményből indulunk ki, akkor 4-0-ra nyertünk a Polgárdi ellen. Nehéz mérkőzésre, kiegyenlített játékra számítok, megpróbáljuk ellenfelünkre erőltetni saját, támadófocit preferáló játékunkat.

Március 22. Vasárnap, 15.00:

Dunaújváros PASE II (5.)–Mór (3.)

Bakos Zsolt, a DPASE II vezetőedzője: – Kicserélődött fiatal csapatunkkal bármilyen összeállításban is lépünk pályára, a célunk a móriak pontszerzésének megnehezítése. Egy jó csapatot fogadunk, biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkőzést láthatunk majd, és reméljük, nekünk lesz okunk az ünneplésre.

Dunafém-Maroshegy (15.)–Martonvásár (9.)

Gelencsér Tibor, a Dunafém-Maroshegy edzője: – A múlt hétvégi győzelemre nagy szüksége volt a csapatnak, mentálisan jót tett az Újváros elleni siker a társaságnak. Patkós Csabát a megyei I. osztály a egyik legjobb edzőjének tartom, Martonvásáron az évek alatt ott megfordult különböző kvalitású keretből mindig jó csapatot állított össze, és ez most sincs másképp. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de ha ugyanaz az alázat jellemzi a csapat játékát, mint a DPASE elleni második félidőben, akkor bári megtörténhet.

Ambrus Sándor és a Velence Sárszentmiklóson vív rangadót. Fotó: Koppán Viktor

Sárszentmiklós (4.)–Velence Bericap (2.)

Sárai György, a Sárszentmiklós vezetőedzője: – Számunkra óriási megtiszteltetés, hogy a megyei labdarúgás egyik legjobb csapatával találkozunk, melynek olyan nagyszerű játékosai vannak, mint Gál Dániel, emellett nagyszer csapatot alkotnak. Egy remek edzőjük van, ezért nekünk nagy öröm, hogy saját pályánkon fogadhatjuk őket. Fiatal játékosaink számára öröm és megtiszteltetés, hogy kipróbálhatják, megmérettethetik magukat. Jó mérkőzést szeretnénk játszani, nem mi vagyunk az esélyesek, de a futballban minden lehetséges.

Iváncsa (1.)–Mezőfalva (11.)

Miskovicz Bálint, az Iváncsa vezetőedzője: – Nagyon szép emlékek fűznek Mezőfalvához, ott kezdődött az edzői pályám, de most nem lehetek erre tekintettel. Győzelemben gondolkodunk, szeretnénk megőrizni veretlenségünket. Bartha Tibor eltiltását tölti, Balogh László pedig öt sárga lapja miatt nem játszhat, de a pótlásukat meg tudjuk oldani.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (7.)–Szár (12.)

Zimmermann Tamás, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: – Győzelmet várok mindenképpen, kiesebb gondjaink vannak, sérülések nehezítik az életünket. Nehéz lesz, de mindenképpen nyernünk kell. A legfontosabb az, hogy merjünk futballozni, mert az elmúlt hétvégén nem volt játékunk. Ha merünk játszani, akkor jönnek a helyzetek, és gólokat is tudunk szerezni.

Tordas(10.)–Kisláng (13.)

Csillag Szilveszter, a Tordas vezetőedzője: – A múlt heti vereséget megbeszéltük, vannak sérültjeink, de van esélyünk itthon tartani a három pontot. Legutóbb Felcsúton nem volt megfelelő a hozzáállásunk, későn eszméltünk. Most remélem, teljesen más arcát mutatja a csapat a hétvégén. Kemény, határozott játékunkkal és a gólokkal tudunk nyerni.

Bicske (16.)–Puskás FC II (14.)

Gyimesi László, a Bicske vezetőedzője: – A három pont megszerzése most létszükséglet, illene most már a helyzeteink bizonyos százalékát kihasználni. Függetlenül attól, hogy melyik csapat, hogy áll a tabellán, számításaink szerint kilenc mérkőzést kell nyernünk a hátralevő tizenegyből ahhoz, hogy bennmaradjunk, így épp itt az ideje elindulni a győzelmi úton. Most nincs sérültünk, nincs beteg a csapatban, a jelenlegi keret legjobb összeállítású csapata léphet pályára a Puskás ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!