Videoton

2015.03.20. 14:10

A siker érdekli a Vidit

Székesfehérvár - Tovább robotolna a bajnoki aranyérem felé szombaton, Felcsúton a Videoton labdarúgó-csapata.

Bobory Balázs

Az őszi kiváló szerepléshez képest egyáltalán nem lassított a tavaszra a Videoton FC együttese. A piros-kékek idei öt tétmérkőzésükből négyet megnyertek, mindössze a tavaszi idény nyitón végeztek döntetlenre Győrben.

Nem csoda, hogy a Vidi toronymagas esélyesként utazik az eddig nyeretlen Puskás otthonába, na de a papírformát igazolni is kell.

Dinko Trebotic szerint mindenhol nyerniük kell. Fotó: vidi.hu

– Hiba lenne azt hinni, hogy szombaton könnyű meccs vár ránk, ugyanis erről egyáltalán nincs szó – mondta a vidi.hu-nak Dinko Trebotic, a fehérváriak horvát középpályása. – A Puskás Akadémia FC-nek nagyszerű labdarúgói vannak, ezt ebben a szezonban már több alkalommal is bizonyította a csapat. Mi azonban ezúttal is nyerni akarunk, akár csak a múlt héten, vagy éppen két hét múlva. Bárhol, bármikor, bárki ellen is lépünk pályára, számunkra csak a győzelem elfogadható eredmény. Az elmúlt pár napban két nehéz idegenbeli meccset is játszottunk, és mindkétszer győzni tudtunk, pedig mások kaptak lehetőséget a bajnokin, és mások a Ligakupában.

A fehérváriak remélik, folytatódik jó sorozatuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!