Sport

2015.03.20. 14:09

Négy év után ismét olimpia lesz Csóron

Csór – Négy év után május 2-án és 3-án ismét megrendezésre kerül Csóron a IV. Kistérségi Amatőr Olimpia.

Bobory Balázs

Csór Község Önkormányzata 2008 májusában elindított egy olyan kezdeményezést, aminek lényege, hogy a nem premizált sportolók részére is biztosítson évente egy versenyzés közben megtapasztalható csodálatos élményt, amikor is összemérhetik tudásukat más települések sportolóival, s küzdhetnek a legjobbnak járó címért. A csóri egy olyan verseny, ahol nincs vesztes.

A szervezők az alábbi sportágakban hirdetnek versenyt: asztalitenisz, atlétika, darts, ergométeres evezés, íjászat, kerékpár, kispályás labdarúgás, lövészet, sakk, teke, tollaslabda.

Amennyiben egy meghirdetett versenyszámban legalább három fő, vagy három csapat nem jelentkezik, akkor a szervezők a versenyt nem indítják el. Az egyes versenyszámoknál jelezni fogják, ha a versenyzőknek saját sporteszközt kell vinni.

Nevezhet minden olyan sportoló, aki az indulásra megjelölt sportágban nem rendelkezik NB-s minősítéssel. A nevezés minden induló számára ingyenes.

A nevezéseket 2015. április 30-ig lehet leadni személyesen a Polgármesteri Hivatalban, vagy a tekepályán. Nevezni lehet postai úton (8041 Csór, Fő tér 10.), faxon: 22/599-511, e-mailben: [email protected], esetleg az egyes versenyszámok szervezőinél. A nevezés csak a nevezési lap pontos kitöltésével válik érvényessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!