Foci

2015.03.20. 13:40

A Dunaújváros szombaton a Győrt fogadja

Székesfehérvár - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában, a Dunaújváros PASE szombaton 16 órakor a mentálisan meggyengült Győrt fogadja. A hazaiaknak égetően szükségük van a pontokra.

Matók János

– A tavaszi nyeretlenség miatt nagyon csalódottak vagyunk, hiszen ennél jóval több van bennünk. Különösen fájó a Pápa és a Kecskemét elleni két vesztes találkozó, hiszen itt pontokban gondolkodtunk. De nem hogy ez, de még a gólszerzés sem sikerült. Hasonló időszakban vagyunk, mint amilyeneket már az előző években is megéltünk. Ilyenkor még többet kell rátenni a hétköznapi munkára. Szerencsénk is csak akkor lesz, ha megdolgozunk érte. A folytatásban nem szabad elkerülhető hibákból gólt, gólokat kapnunk, de gólokat kell rúgnunk. Az erős kerettel rendelkező Győr ellen nagyon fontos, hogy ne kapjunk az elején gólt. A saját játékunkat kell játszanunk ahhoz, hogy a magas védők ne legyenek előnyben ellenünk, hiszen mi nem a magasságunkról vagyunk híresek. Az erősségünket, a kombinatív játékot kell elővennünk. Ha a széleket meg tudjuk bontani, az még nem elég, hiszen kellenek a pontos beadások és a jó befejezések. A kapuhoz közel kell helyzeteket kialakítanunk. A hétköznapokon maximális odaadással edzettünk. Hiszek a csapatban, hiszek a célokban, mivel a tapasztalatom az, hogy ez vezet sikerre. A kemény munka eredménye akár már most hétvégén is kijöhet. Elszánt a csapat, és én is az vagyok! Bízom magamban, bízok a csapatban – nyilatkozta a klub honlapján Böőr Zoltán, a Dunaújváros PASE csapatkapitánya.

Böőr Zoltán csapatkapitány mindenáron győzni szeretne. Fotó: dpase.hu

– Meg kell jönnie az első győzelmünknek! A csapat összes játékosa éhes a sikerre, mindenki azon van, hogy begyűjtsük a három pontot. Ehhez pontosabban kell védekeznünk, és a támadásokat eredményesen kell befejeznünk. Bízom abban, hogy ha egy góllal is, de jobbak leszünk a Győrnél. Bátornak kell lennünk! Kellenek a betörések, a pontos beadások, a távoli átlövések egyaránt. A Győr ellen saját magunkkal kell foglalkoznunk. Úgy kell készülnünk, hogy mindenképpen pontokat kell szereznünk. Ez biztosan okozni fog némi feszültséget, de ezt pozitív energiává kell átalakítanunk. Egy gyors vezető találat jól jönne! Kiegyeznék egy 1-0-s végeredménnyel – mondta a támadó Orosz Márk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!