Vasi foci

2015.03.20. 15:25

Csak a győzelem elfogadható a Viktóriának

Szombathely – A női labdarúgó NB I. alapszakaszának utolsó előtti, 13. fordulójában 14 órakor a 4. Dorogi Diófa vendége lesz az 5. Viktória-Trend Optika FC.

Pum András

A felsőházi rájátszás szempontjából sorsdöntő mérkőzés előtt áll a Viktória. A képlet egyszerű: amennyiben a vasiak nyernek Dorogon, az utolsó fordulóra marad esélyük, hogy megelőzzék mai ellenfelüket és negyedikként bejussanak a felsőházi rájátszásba. A Dorog jelenleg öt ponttal előzi meg a Viktóriát.

– A felsőházi rájátszás a célunk, így csak a győzelem elfogadható – jelezte Bánfalvi Attila, a Viktória vezetőedzője. – Egész héten ennek szellemében készültünk, sőt, már a múlt heti, Újpest elleni bajnokinkon is látszott, hogy a lányok gondolatai a dorogi meccs körül forognak. A héten igyekeztem levenni a terhet vállukról, hiszen akkor sem dől össze a világ, ha nem gyűjtjük be a három pontot. Ami a Dorogot illeti, tudjuk, hogy jónéhány dél-afrikai válogatottat igazoltak a télen, viszont azt nem, hogy megkapták-e már játékengedélyüket. Ám mi inkább magunkra figyelünk, nem foglalkozunk mással. Vörös sérült, Ferencsik eltiltott. Összeállítás: Dömsödi – Kun, Manhart, Balogh, Marsai – Szakonyi, Harsányi, Magyarics, Dénes – Széles, Siklér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!