ZTE KK

2015.03.20. 13:30

A serdülők jól haladnak az országos döntő felé

Zalaegerszeg - Jól halad célja, az országos döntő felé a Zalakerámia-ZTE KK augusztus óta veretlen serdülő fiú kosárlabda csapata.

Kerkai Attila

A Zalakerámia ZTE KK U14-es csapata az idény előtt két nemzetközi tornát nyert, aztán a területi bajnoki csatározásokat is sikerrel vette. A Hanzséros Alajos és Kámán Tamás edzők által irányított csapat az alapszakaszt biztosan tudta le és feljutott az országos táblára (32 csapat), ahol két fordulón is túljutott már. A négycsapatos tornák közül az elsőn a budaörsi, oroszlányi és siófoki csapatot verték magabiztosan, majd a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, a Debrecen és az Óbudai Kaszások ellen is folytatták sikeres sorozatukat.

A ZTE KK serdülő fiú csapata. A kép két szélén az edzők: Kámán Tamás (balról) és Hanzséros Alajos. Fotó: ZTE KK

Kovács László, a klub utánpótlás szakágvezetője elmondta, a csapatnak még két fordulón kell túljutnia, hogy a nyolccsapatos, májusi országos döntőbe eljusson. És erre minden esélye megvan a ZTE KK-nak. Sőt, ha sikerül a fináléba kerülés, egy nagyon szép helyezés elérésére is benne van ebben az együttesben – tette hozzá még a szakágvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!