Foci

2015.03.21. 17:00

Milinte tizenegyest védett, de kikapott a Csákvár

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Szeged vendége volt Gyulán az Aqvital FC Csákvár. A találkozót végig a Tisza-parti csapat uralta, s bár a csákvári kapus, Milinte kivédett egy tizenegyest, a vendégek végül 2-0-ra kikaptak.

Szeged - Aqvital FC Csákvár 2-0 (0-0)

Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző. Vezette: Berger József (Szilágyi, Punyi).

Szeged: Szántai – Szabó P. (Hegedűs E., 86.), Markovics, Tóth G., Mészáros – Fitos, Veszelinov (Farkas, 81.), Máté, Zabari – Oláh, Germán (Zelenyánszky, 79.). Vezetőedző: Nyilas Elek.

Csákvár: Milinte – Fényes, Szalai T., Dulló, Kocsis G. – Nyilasi (Varga Z., 85.), Domján, Bakos – Molnár T. (Molnár Cs., 55.), Horváth R. (Mihály, 67.), Gajdos. Vezetődző: Toldi Gábor.

Alaposan bekezdett a Szeged, Milinte a 3. percben Germán lövését, a 8. percben Oláh fejesét, majd a 11. percben Oláh lövését hárította nagy bravúrral. Viszont a 18. percben Berger játékvezető nagyvonalú volt, amikor Gajdost buktatták, ám a nyilvánvaló büntetőt nem fújta be. Viszont a 35. percben nem volt szívbajos a spori: Milinte kivetődött Zabari elé, aki átesett rajta, Berger pedig tizenegyest ítélt: Germán büntetőjét azonban Milinte óriási bravúrral hárította. A találkozó az utolsó bő negyedórában dőlt el. A 73. percben egy hazai szöglet után Zabari a hosszúról visszaemelte a labdát, Tóth Gábor pedig két lépésről a hálóba bólintott, 1-0. A 78. percben Fitos jobb oldali beadását Oláh középen mellel átvette, majd a bal alsó sarokba lőtt, 2-0. Ezzel a vereséggel a Csákvár elvesztette tavaszi veretlenségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!