Hírek

2015.03.21. 20:12

Négyszeres Gála győzelem a Sportcsarnokban

Zalaegerszeg - Szombaton este a Sportcsarnok adott otthont a Gála Társastáncklub Egyesület szervezésében a társasági táncok formációs országos bajnokságának, valamint a standard és latin formációs ranglistaversenynek.

Magyar Hajnalka

A programon a házigazdák összesen hat csapattal képviseltették magukat, ám mivel versenyen kívül is felléptek csoportjaik, összesen 160 zalai fiatal lépett parkettre a Gála színeiben. Mellettük szegedi, szombathelyi és Szeghalomról érkező táncosok álltak még rajtvonalhoz. A látványos verseny végén a pontozók döntése alapján a társasági táncok junior és felnőtt, valamint a latin mix junior és felnőtt kategóriájában egyaránt gálás győzelem született. A társasági táncok junior kategóriáját megnyerő Future csoport (koreográfiájuk címe: Gála Airline) ellenfél nélkül indult, ugyanis ilyen fiatal csoport ilyen nívóval nincs több az országban.

A felnőttek között a Gála Event csoportja nyert (koreográfiájuk címe: A Night In Twenties). A latin mix ranglista juniorjai közt a Gála Circle csoportja győzött (koreográfiájuk címe: Jacko), a felnőtt latin ranglistát pedig a Gála "A" csapata nyerte (koreográfiájuk címe: Tribute to Diana Ross). A díjakat a házigazda város képviseletében Vigh László országgyűlési képviselő, valamint Makovecz Tamás és Böjte Sándor önkormányzati képviselő adta át. Az est műsorát a budapesti Botafogo Táncegyüttes retro senior csapatának Kabaré című koreográfiája koronázta meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!