Kultúra

2015.03.23. 20:55

Idősek a színpadon

Székesfehérvár - A XXII. Fejér Megyei KOR-TÁRS Nyugdíjas Ki Mit Tud? gálaműsorát tartották meg a Vörösmarty Színházban hétfő este.

A produkciók közül a táncosok voltak a leglátványosabbak. Képünkön az Alcoa tánccsoport
Fotó: Koppán Viktor

Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a vendégeket. Elmondta, hogy a Vörösmarty Színház az egyik legfontosabb közösségi tér a székesfehérváriak számára, illetve arra is kitért, hogy ez a rendezvény önálló életre kelt és hagyománnyá nőtte ki magát, hiszen már 22. alkalommal rendezték meg. Összesen 32 fellépést nézhettek végig az érdeklődők a gálán. A Hantosi Népdalkör volt a legelső, akik megcsillogtathatták tehetségüket a színpadon. Felléptek versmondók, táncosok, énekkarok. Székesfehérvár különdíját Setét Andrásné mandolinos kapta, Fejér megye különdíjasa Lendvai Józsefné rácalmási versmondó lett, s ugyancsak egy szavaló, a baracsi Molnár István kapta a Vargha Tamás országgyűlési képviselő által felajánlott különdíjat a tegnap esti gálán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!