Rendőrségi

2015.04.01. 06:53

Bántalmazás és szabálysértés Vas megyében

A szombathelyi rendőrök igazoltattak egy személygépkocsit vezető férfit Acsád település térségében 2015. március 31-én.

Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Kiskőrösi Járásbíróság két évre eltiltotta a járművezetéstől. A soltvadkerti lakost a rendőrök előállították és – őrizetbe vétele mellett – vele szemben szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy középiskolai kollégium biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. március 31-én Szombathelyen, mert az utcán valaki bántalmazott egy férfit. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy fiatal férfi erőszakos módon akart pénzt kérni a sértettől, majd elgáncsolta, ezután a kezéből erőteljes mozdulattal kikapta a táskáját és elmenekült. A gyors adatgyűjtést követően a rendőrök másfél órán belül elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A 20 éves H. M. Attila szombathelyi lakost előállították, kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!