f1

2015.04.01. 11:52

Berger kiállt Vettel mellett Ecclestone-nal szemben

Miért kéne a versenyzőknek piroslámpás negyedben villogni?

Tajthi Andrea

Fotó: Scuderia Ferrari

Gerhard Berger visszavágott Bernie Ecclestone-nak, aki Sebastian Vettelt kritizálta. Korábban Ecclestone ugyanis úgy nyilatkozott, hogy szerinte Lewis Hamilton jobb világbajnok, mint a német.

"Ő (Hamilton) jó srác, az utcán sétálva is a Forma-1-et népszerűsíti." - mondta Ecclestone. "Mondtam Sebastiannak, hogy neki is úgy kellene tennie, mint ahogy Lewis, 'odakint' is megmutatni magát. Nyert négy bajnoki címet, de elbújik a nyilvánosság elől. El kellene végeznie a világbajnokok feladatát."

A korábbi F1-es versenyző és csapatfőnök Berger azonban ragaszkodik hozzá, hogy Vettel viselkedése nem kifogásolható csak mert nem teszi közszemlére magánéletét.

"Nem értem Bernie-t." - mondta Berger. "Azt akarja, hogy a Reeperbahn-on menőzzenek?" - célzott Hamburg hírhedt piroslámpás negyedére. "Vettel vasárnap használta azt a piros szőnyeget, ami igazán számít - megnyerte a futamot."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!