Foci

2015.04.02. 13:39

Rangadó vár a Csákvárra

Csákvár - Fontos mérkőzés előtt áll az Aqvital FC Csákvár NB II-es labdarúgó-csapata, Bognár György együttese pénteken, 19 órától a Ceglédet fogadja.

Bobory Balázs

Nagyon sűrű az NB II-es mezőny hátulja, így hiába szerepel kiválóan a tavasszal a csákvári alakulat, még nem lépett el kellően a veszélyes zónától. A távolodásra pénteken jó esélye lesz a Fejér megyeieknek, akik a Cegléd együttesét fogadják.

Molnár Csaba (b) győzelmet vár a Cegléd elleni meccsen
Fotó: Molnár Artúr

- Nagyon közel áll egymáshoz a két csapat, nekünk 22, a Ceglédnek 20 pontja van - mondta Molnár Csaba, a Csákvár középpályása. Ez egy kiesési rangadó lesz. Arra számítok, hogy a vendégek megpróbálnak kontrázni és masszívan védekeznek. A tavaszi szereplésünk jónak mondható, hiszen már most annyi pontot szereztünk, mint tavasszal. Most kell nagyon a győzelem, hiszen akkor elléphetnénk kicsit a riválisoktól, sőt, egy kis szerencsével még a Soroksárt is megelőzhetnénk. Kedden, a Fradi elleni kupameccsen azok játszottak többségében, akik a bajnokikon kevesebb szerephez jutnak, így a frissességgel sem lehet gond.

A csákváriaknál Nyilasi Bálint a bokáját fájlalja, játéka kérdéses.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!