Foci

2015.04.03. 08:49

NB III nyugati csoport, 21. forduló: a füredi együttes ismét hazai pályán szerepel

Balatonfüred - Remek győzelmi esélyekkel lép szombaton pályára a Balatonfüredi FC NB III-as labdarúgócsapata.

Horváth Gábor

BFC–Tököl

A balatonfürediek a múlt héten Dorogon vendégeskedtek és egy igencsak peches mérkőzésen, a 85. percben kapott találattal maradtak alul. A BFC pillanatnyilag kilencedik a nyugati csoport tabelláján 25 ponttal.

A Tököl a mezőny sereghajtója, előző két meccsét egyaránt 0:4 arányban bukta el, pontot egyet sem, gólt pedig csak egyet szerzett a tavasszal.

A csíkos mezes fürediek idén még veretlenek hazai pályán. Fotó: Zwicker Tamás

Földesi Károly edző: – A múlt heti mérkőzésünkből egy dolog hiányzott, a gól. Úgy tűnt, reggelig is játszhatunk, nem tudunk betalálni, kontrából aztán végül a hazaiak voltak eredményesek. Ezt már lezártuk, bízom benne, hogy legközelebb eredményesek leszünk. A Tököl szereplése nem túl fényes, de ez nem szabad, hogy megtévesszen minket. Ellenfelünk felszabadultan játszhat, ráadásul nem adja könnyen magát. Figyelve a meccseiket, az első bekapott gólig képesek a szoros küzdelemre. Óvva intettem a srácokat a könnyelműsködéstől. Csak a győzelem elfogadható. Sajnos Szabó és Gubicza még mindig beteg, utóbbi talán egy félidőt tud vállalni. Nemes továbbra is sérült.

A BFC–Tököl meccs szombaton 16.30-kor rajtol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!