Sport

2015.04.09. 18:48

Megye II.: Fontos pontok várnak gazdára

A megye II osztályú labdarúgó bajnokságának 22. fordulójában kiesési rangadót játszanak Pázmándon, ahol az Iszkaszentgyörgy lesz a vendég.

Káldor András

Osz-Car csoport

Jó mérkőzésre van kilátás Pusztavámon, a Mány múlt heti Csákvár II elleni győzelme után kellő önbizalommal utazik a találkozóra. Kajászón a Bakonycsernye zsinórban a kilenc győzelmére készül, míg a Vál gárdája hazai pályán küszöbölheti ki a bodajki pontvesztést.

A Bodajk idegenben gyűjtheti tovább a pontokat, de ellenfele, a Csákvár II is egy győzelemmel közelebb férkőzhet a középmezőnyhöz, bár öt pont hátránya van az előtte álló Fehérvárcsurgó-Kajászó-Pákozd trióval szemben. A Pátka idén csak egyszer veszített, ezt a sorozatot folytathatja a Pákozd elleni összecsapáson, főleg annak tudatában, hogy előző héten egy ötöst hintettek Kajászón.

Április 11., szombat: FC Csákvár II (11.)–Bodajk (4.) 15.30, Kajászó (8.)–Bakonycsernye (3.), Kápolnásnyék (10.)–Pettend (12.) mindkettő 16.30

Április 12., vasárnap 16.30: Pázmánd (15.)–Iszkaszentgyörgy (14.), Vál (2.)–Kőszárhegy (13.), Pusztavám (1.)–Mány (5.), Pátka (6.)–Pákozd (9.)

A sárosdi Somogyi Sz. (kék) lendületesen tör a baracsi kapura (Fotó: Koppán Viktor)

Agárdi Termál csoport

Az utóbbi négy meccsén, valamint a hétközi Magyar Kupa találkozón a Dég ellen 13-2 es sikert elérő, és lendületbe jött Szabadegyháza Nagykarácsonyban sem esélytelen, míg a tabellát toronymagasan vezető Sárosd adonyi kirándulásával gyarapíthatja pontjai számát. A Baracs csapata nagy valószínűséggel feledtetni szeretné a múlt héten, Sárosdon elszenvedett 0-8-at, ezt akár megteheti az Aba-Sárvíz elleni rangadón. A Lajoskomárom gárdájának jól jönne egy győzelem Kálózon, mivel nyakán van a Nagylók csapata, amely a sereghajtó Seregélyest fogadja.

A Soponya javíthatna hazai mérlegén azzal, ha legyőzné a 15. helyen álló Mezőszilas együttesét, míg a Pusztaszabolcs most már hazai környezetben – a Mezőszilas elleni siker után – kellő önbizalommal felvértezve várhatja az enyingieket.

Április 12, vasárnap, 16.30: Nagykarácsony (13.)–Szabadegyháza (7.), LMSK Masita (11.)–Kulcs (10.), Kálóz (8.)–Lajoskomárom (2.), Soponya (9.)–Mezőszilas (15.), Adony (14.)–Sárosd (1.), Pusztaszabolcs (6.)–Enying (12.), Baracs (4.)–Aba-Sárvíz (5.), Nagylók (3.)–Seregélyes (16.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!