Lóerő

2015.04.16. 13:10

Kellemes napot szereztek a gyerekeknek a Hungaroringen

Ezen a tavaszon hetedik alkalommal jött létre az onkológiai beteg gyerekek örömautózása a Hungaroringen.

Szabó Zoltán

A rendezvény célja, hogy a gyerekek számára egy kellemes napot szerezzenek, minden bajukat feledve gondtalanul szórakozhassanak, tökéletesen megvalósult. Az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz, mert bár a szél egy kicsit fújt, de nem esett, így a közel 350 gyerek, a 110 autós és a 70 motoros az összes szabadtéri programot is élvezhette.

A kis mitfárerek felszabadultan, boldog mosollyal vették be a versenyautókat, és foglalták el a versenyzők mellett a jobb oldali üléseket. Bár ők nem a forma 1-es versenyzők sebességével száguldoztak a Hungaroring ikonikus pályáján, de számukra ez az egy kör nagyobb teljesítmény volt, mint Hamiltonnak egy győztes pályakör.

A gyerekek jókedvét és szórakoztatását számos program biztosította. A versenyautók mellett motoros felvonulás, szirénás tűzoltóautó és rendőrautó is várta a kis betegeket. A zene örömét a Csipet Csapat és a Bojtorján együttes adta át, apró csodákat pedig Rolando bűvész és két lufis bohóc mutatott be, de hatalmas sikere volt Vastag Csaba minikoncertjének is a gyerekek körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!