Kosárlabda

2015.04.16. 15:39

Falco II.: jön a rájátszás

A rájátszással folytatódik az NB I. B-csoportos kosárbajnokság. A Falco II. pénteken 19 órakor a Tiszaújvárost fogadja a 9–16. helyért.

Tóth Gábor

Az újonc, fiatal Falco-Trend Optika KC Szombathely a 7. helyen (10/12) zárt a nyugati csoportban, a Tiszaújváros pedig a 6. pozícióban (13/9) a keletiben. A két csapat oda-vissza játszik egymással, a párharc győztese a 9–12., a vesztese pedig a 13–16. helyért folytatja.

– Nem vagyunk egyszerű helyzetben, az U21-es bajnokság most ért véget, zajlik az egyetemi pontvadászat, kezdődik a B csoportos rájátszás, alaposan leterheltek a fiúk – fogalmazott Váradi Attila, a Falco II. trénere. – Ráadásul Simon Kristóf és Bazsó Brúnó sérült. Egy erős, rutinos csapatot fogadunk, többek között Sitku Ernő is az ellenfélnél pattogtat. Szeretnénk nyerni, de a lényeg az, hogy játsszunk egy jó meccset, és a fiatalok edződjenek, tanuljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!