Sport

2015.04.17. 20:24

A csákváriak egy góllal legyőzték a vendég Siófokot

Csákvár - A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában az Aqvital Csákvár csapata a BFC Siófok együttesét fogadta a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Krebsz András

Aqvital FC Csákvár - BFC Siófok 1-0 (0-0)

Csákvár, 300 néző, vezette: Karakó (Szilágyi, Punyi)

Csákvár: Milinte Bakos, Szalai, Dulló, Hajdú Molnár T.(Köntös 81.), Domján, Nyilasi(Oldal 62.), Molnár Cs. Horváth R., Mihály(Varga Z. 87.). Vezetőedző: Toldi Gábor.

Siófok: Tajti Nagy J., Mogyorósi, Csató, Polényi Horváth A., Peszmeg(Fülöp 82.) Gárdos, Ivancsics(Hanzl 73.), Papp M.(Molnár M. 73.) Andorka. Vezetőedző: Soós Imre.

A zalaegerszegi bravúrgyőzelem után hazai pályán szerette volna növelni pontjai számát a Fejér megyei gárda, a csákváriak ennek megfelelően kezdték a mérkőzést. Az első negyed órában Molnár Csaba kétszer, Horváth Roland egyszer szerezhetett volna gólt, de egyikük sem járt sikerrel. A 23. percben Mihály passza után Molnár Tibor 12 méterről eleresztett lövését hatalmas bravúrral hárította Tajti, de nem sokkal később Ivancsics szabadrúgásánál Milinte is bizonyította rátermettségét. A 29. percben a nézők egy újabb Molnár Tibor, Tajti párharcot láthattak, ezúttal is a siófoki kapus örülhetett.

A fordulás után már nem láthattunk ennyi helyzetet, a 64. percben a két Molnár összehozta a vezető találatot a hazaiak számára: Csaba szögletére Tibor érkezett remek ütemben, a közeli fejest Tajti már nem háríthatta, 1-0! A gól után Papp Máté tornásztatta meg Milintét, ám ezen az estén a csákvári kapus hibátlanul teljesített. A 78. percben megfogyatkoztak a siófokiak, Polényi csúnyán felöklelte Molnár Tibort, akit az eset után le is kellett cserélni. Emberhátrányban is küzdöttek az egyenlítésért a Balaton partiak, ám több gól már nem született.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!