Foci

2015.04.19. 10:04

Nem adott tizenegyest a játékvezetőnő

Balatonfüred - Hiába volt esélyes, még pontot sem szerzett a balatonfürediek NB III-as labdarúgócsapata a bajnokság 23. fordulójában.

Horváth Gábor

BFC–III. Ker. TVE 0:1 (0:0)

Balatonfüred, 200 néző. V.: Szvorda Melinda. Balatonfüredi FC: Megyeri – Benkó, Pécseli, Domján, Kőbányai, Nagy, Simon (Bánhidi, 19.), Szabó, Gubicza, Horváth (Switzer, 71.), Pavlitzky. Edző: Földesi Károly. III. Ker. TVE: Kondor – Mayer, Pálfalvi, Szikes, Lóska, Kocsis M., Lőrincz (Hegybányai, 63.), Breuer, Bartha, Kaszai (Móczó, 61.), Kocsis B. (Horváth, 54.) Edző: Pawlik József. Gólszerző: Pálfalvi az 55. percben. Kiállítva: Pécseli a 87. percben. Az 55. percben Pálfalvi egy szöglet után pofozta közelről a hálóba a lepattanó labdát, 0:1.

A fürediek (elöl Horváth Bence) nem tudtak a kapuba találni. Fotó: Zwicker Tamás

A balatonfürediek többet birtokolták a mérkőzésen a labdát, s a lehetőségeik is megvoltak, ám nem tudták a helyzeteket gólra váltani. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy még 0:0-s állásnál a bíró nem fújt be egy jogosnak tűnő hazai 11-est. A hajrában Pécseli utolsó emberként szerelt, ám a játékvezető úgy látta, hogy előtte lökte a támadót, s ezért kiállította a füredi játékost.

Földesi Károly: – Sajnos ott folytattuk, ahol abbahagytuk, gól nélkül nem lehet nyerni. Nem érdemeltünk vereséget, mindenki mindent elkövetett a siker érdekében, csak betalálni nem tudtunk. Jók: Gubicza, Szabó, Benkó, ill. Kondor, Szikes, Kaszai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!