Foci

2015.04.23. 13:39

Az újonchoz látogat az Andráshida - Idegenben szeretnének nyerni a vesztett pontokat tekintve listavezető hidaiak

Zalaegerszeg - A 24. fordulót rendezik a hét végén a megyei labdarúgó élvonalban, ahol az újonc Csács-NSE az Andráshidát látja vendégül.

Bozó Péter

A forduló rangadójának egyértelműen a vasárnapi Csács-NSE–Tarr Sprint Andráshida találkozó számít. Az újonc 46 megszerzett pontjával az előkelő ötödik helyet foglalja el, míg a hidaiak két egységnyire vannak az első helytől, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak az éllovas Lentinél. A találkozó előtt a két vezetőedzőt kérdeztük az elvárásokról.

– Az Andráshida vesztett pontok tekintetében jelenleg listavezető, számunkra megtisztelő az, hogy ezt a mérkőzésünket rangadó jelzővel illetik – tekintett előre Kovács Imre, a Csács-NSE szakvezetője. – Jelen pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy Dávid és Góliát csatája lesz a vasárnapi találkozó. Rengeteg sérültünk van, úgyhogy egyelőre nem tudom, hogy milyen összetételben fogom szerepeltetni csapatomat, de megpróbálunk helytállni. Jelenleg a mezőnyjátékosok fele sérüléssel bajlódik és a kapusunk sem egészséges. Abban biztos vagyok, hogy aki pályára lép, az mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jól szerepeljen a csapat. Várjuk a nézőket, reméljük, hogy jó idő lesz és sokan lesznek, aztán aki tud, az biztasson bennünket.

Horváth Valentin (sárgában) viszi el a labdát Bognár Péter mellett a múlt heti, Gellénháza ellen 2–1-re megnyert találkozón. Fotó: Pezzetta Umberto

– Azt gondolom, ha versenyben szeretnénk maradni, akkor ezt a rangadót valahogy meg kell nyernünk idegenben is. Nem lesz egyszerű, a Csács meghatározó csapat a bajnokságban, még ha újonc is, hiszen rengeteg rutinos és tapasztalt megye I-es játékosuk van – beszélt a várakozásokról Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője. – Úgy vélem, abszolút háromesélyes a találkozó, mint minden rangadó a megyeiben, de remélem, hogy azért pozitívan jövünk ki belőle. Kevés van vissza a szezonból, úgyhogy minden egyes pontnak fokozott jelentősége van. Sági Andrásra és Rohonczi Ákosra eltiltás miatt nem számíthatok, mellettük van egy-két sérültünk is, de valahogy meg kell oldanunk ezt is. Remélem, hogy a sérültjeink összeszedik magukat és olyan állapotban lesznek, hogy számíthatok rájuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!