Sport

2015.04.26. 08:04

Sikeres szezon után a korisok

Három esztendeje alakult a Székesfehérvári Jégmadár Műkorcsolya Egyesület, amelyben három edző, Sárközi Bettina, Sárközi Judit és Zákány Eszter foglalkozik a klub húsz sportolójával. A legfiatalabb hat, a legidősebb pedig 14 esztendős.

Horog László

A tehetségek a hazai viadalok mellett a most véget ért szezonban Horvátországban, Szlovéniában is jégre léptek.

Miskolcon kezdődött számukra az idény, a Kelet-Magyarország Kupán, amelyen a versenyzők a rekreációs és az ISU kategóriában is jégre léptek, Vendég Virág a 3., Szabó Jázmin az 5. helyen végzett.

Budapesten, a Jégvirág Kupán folytatták, Németh Petra 4. helyen zárt. Következett a Rekreációs Vidékbajnokság Miskolcon, amelyen Szabó Jázmin győzött, Örkényi Vivien és Vendég Virág és Zákány Kata 3. lett, Szabó Klaudia pedig 4. helyre futott be.

Fliszár Hanna a jégen (Fotó: Horog László)

A szegedi, nemzetközi viadalon, a Napfény Kupán Szabó Jázmin ismét győzött, Zákány Kata bronzérmes, Örkényi Vivien, Vendég Virág és Szabó Klaudia 4. lett. A miskolci, szintén nemzetközi, rangos Avas Kupán Szabó Jázmin és Szabó Klaudia is a dobogó legalsó fokára állhatott.

Budapesten, a Rekreációs Országos Bajnokságon Szabó Jázmin ezüstérmet, Vendég Virág és Szabó Klaudia bronzot vehetett át az eredményhirdetés során.

A szezon Fehérváron, a klub által rendezett Húsvét Kupával zárult, amelyen Szabó Jázmin és Zákány Kata nyert, Szabó Klaudia 2., Vendég Virág 3., Örkényi Vivien 7., Németh Petra 7., Fliszár Hanna 8., Simkó Emese 9., Varga Janka 10. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!