Kosárlabda

2015.04.26. 17:14

SZoESE: vereség

Nyíregyháza - Vereséggel folytatta a felsőházi rájátszást a Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola amatőr NB I-es női kosárcsapata.

Tóth Gábor

Nyíregyházi Kosársuli - Szombathelyi Egyetemi SE  107-65 (28-9, 30-18, 23-21, 26-17).

Nyíregyháza, 100 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság, rájátszás az 1 8. helyért, vezette:
Balogh, Bács.

Nyíregyháza, legjobb dobók: Farkasinszki 22, Popenko 18, Fekete 18/6.

SZoESE: CZINDER 15/3, SZABÓ-HAKLITS 35/21, Gyuricza 3/3, Porpáczi 4, Uszkai . Csere: Tóth T. 6, Bicskei 1, Boronkai . Edző: Kozma Tamás.

A SZoESE szűk kerettel, többek között a sérült Handler és Gusztafik nélkül lépett pályára az amúgy is esélyesebb Nyíregyháza vendégeként. A szombathelyiek bátortalanul kezdtek, de lehet, hogy a több mint hétórás utazás hagyott nyomot a lányok játékán. Mindenesetre a házigazda az első félidőben eldöntötte a meccset. A Nyíregyháza azt erőltette, amiben jó, a centerekre játszott: a magas, rutinos hazaiak remekül lepattanóztak, ponterősen kosaraztak. Fordulás után rendezte sorait a SZoESE, kiegyenlített lett a meccs, de mindez csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő.

Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság felsőházi rájátszásának következő, 8. fordulójában a SZoESE vasárnap 13 órakor a Szegedet fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!