Sport

2015.04.27. 14:34

Kicsi Pintér Bettina nagyot játszott

Nagyszerűen sikerült ebben az évben a Vasvári Pál Általános Iskola számára a versenyidőszak. Ifjú sakkozóik az egyéni sikerek után a csapat diákolimpián is bizonyították: az ország legjobbjai közé tartoznak.

Jankó Árpád

A felsős lányok a második helyen végeztek az országos döntőben. Sikerük értékét növeli, hogy egy másodikos kislánnyal, Pintér Bettinával a soraikban szerezték meg az ezüstérmet a felső tagozatos vetélytársak között. A csapat első táblása a nemrégiben egyéni aranyat nyert Németh Noémi volt. Második táblán Radics Nóra küzdött kiválóan. Nyolc partiból hetet megnyert.

Németh Noémi, Radics Nóra előtt Pintér Bettina. Mellettük pedig a díjátadó, nemzetközi nagymester, Ruck Róbert.

A harmadik táblán Pintér Bettina vitézkedett a hat évvel idősebb ellenfeleivel. Az eredményhirdetés ünnepélyességét növelte, hogy a világhírű nagymester, Ruck Róbert adta át a jövő reménységeinek a díjakat. Erre a versenyre is a már ismert dunaújvárosi edzők készítették fel a versenyző diákokat. Ők pedig: Csathó Gábor, Katona Ferenc, Klimkó Csaba és Némethné Bátai Ibolya. Nekik is jár a gratuláció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!