Foci

2015.05.07. 13:53

Az MTK ellen, idegenben javítaná ki múltheti kisiklását a Felcsút

Az OTP Bank Liga 27. fordulójának nyitányán az MTK vendégeként a Bozsik Stadionban lép pályára a Puskás Akadémia FC.

Ferencz Balázs

A tabella 9. helyén regnáló Puskás Akadémia FC számára nincs különösebb tétje a pénteken 16 órakor kezdődő összecsapásnak, inkább az MTK számára kiemelten fontos most minden találkozó, hiszen a kék-fehérek még az ezüstérmet is elérhetik. Garami József együttese a hétvégén nem tudtak kihasználni a Fradi kisebb botlását, a zöldekhez hasonlóan az MTK is ikszelt. A felcsútiak azonban hiába érték el alapvető céljukat, a biztos bennmaradást, mégis mintha némi probléma lenne a koncentrációval. Legutóbb hazai környezetben, a Nyíregyházától kapott ki a Puskás, hogy a helyzetek megvoltak, mégis a Szpari fordított a hajrában.

- A Nyíregyháza ellen kimaradtak a helyzetek, de remélem, hogy az MTK ellen bemennek a labdák - bizakodott Benczés Miklós, a felcsúti mester a mai mérkőzés előtt. - Az MTK a dobogóért harcol és kiváló, Magyarország legtapasztaltabb mesterével remekül szerepel a bajnokságban. Van min javítanunk, mert a utolsó két mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, így most különösen fontos, hogy eredményesek legyünk. Nehéz dolgunk lesz, mert szervezett csapat ellen játszunk, minden adódó lehetőséggel élnünk kell - hívta fel a figyelmet a pontosabb játék fontosságára Benczés Miklós. A Puskás szakmai stábja nehéz hetet zár az MTK ideiglenes otthonában, hiszen az akadémisták az érettségi, Kleinheisler pedig betegség miatt nem tudott a csapattal készülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!