Sportvilág

2015.05.08. 16:25

A németek szerint Rosberg unalmas

Míg Hamilton a szünetben mintegy 45 000 km-t repült magángépével

Tajthi Andrea

Fotó: Merecdes AMG Petronas

A háromhetes szünetben Nico Rosberg várandós feleségével töltötte az idejét Monacoban és Ibizán, míg Lewis Hamilton, most már nem is meglepő módon, celebekkel múlatta az időt.

A német Bild szerint Hamilton igazi "party állat", míg Rosberg valójában unalmas figura.

A lap szerint amint a szünetben Hamilton 45 000 kilométert repült 30 millió dolláros piros magángépével. A szünet kezdetével felnyalábolta Roscoe-t Monacóban, majd elutazott Londonba, onnan Mallorcára repült fotózásra, egy Merecdeses eseményen volt jelen Monzában, meglátogatta a barátait Los Angelesben és boxgálán járt, majd divatbemutatóra ment New Yorkba. Onnan visszatért Európába, szimulátorozott kicsit a Mercedesnél, majd megérkezett Barcelonába.

"Valószínűleg most olyan boldog vagyok, amilyen boldog nagyon-nagyon régóta nem voltam. Karrier szempontjából is, és egyébként is." - mondta Hamilton.

Rosbergnek nekiszegezték a kérdést Barcelonában, hogy az, hogy idén "egy kicsit lassabb" lett, annak-e az eredménye, hogy elveszítette a "pszichológiai" csatát Hamiltonnal szemben.

"Köszönöm szépen ezt a kedves kérdést! - reagált Rosberg gúnyosan. "Természetesen az eredmények magukért beszélnek. Ez elég világos. Ennyi."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!