Sportvilág

2015.05.11. 15:18

Ismét kifutóra lépnek az F1-es versenyzők

Monacóban idén is Amber Fashion Show

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/ Getty Images/Red Bull Content Pool

Május 22-én, pénteken, a Monacói Nagydíj hétvégéjén ismét megrendezésre kerül a már szokásos Amber Fashion Show, melynek keretében a Forma-1-es versenyzők is kifutóra vonulnak.

Íme a versenyzők listája, akik az idei eseményen már biztosan Haute Couture ruhákra cserélik a versenyfelszerelést: Felipe Nasr, Nico Hulkenberg, Daniil Kvyat, Marcus Ericsson,  Merhi, Will Stevens, Adrian Sutil, Esteban Gutierrez.

Eközben a női, Vionnet (legendás párizsi divettervező) ruhákat is ismerős hölgyek fogják bemutatni, úgy mint: Jessica Button, Emilia Pikkarainen (Bottas jegyese), Natalie Pinkham (Sky Sports), Cristina Gùllon (Canal F1 Latin America), és Anna Fleischhauer (RTL) - többek között.

Az Amber Lounge Fashion, idén az Autism Rocks-ot támogatja, azaz jótékonysági akciót is szervez az autizmus elfogadásáért, ehhez segítségül hívva a zeneipart.
Az Amber Lounge korábban már több, mint 4 millió dollárt gyűjtött jótékonysági szervezetek számára.

Az eseményen persze most is jelen lesznek hollywoodi filmsztárok, szupermodellek, és egyéb VIP vendégek is. A divatbemutatót a népszerű brit zenész John Newman nyitja majd, míg az est házigazdái a Sky Sports népszerű riportere David Croft és a Williamses Susie Wolff lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!