Foci

2015.05.14. 14:02

Megye I.: a kiesés ellen küzdő csapatok nehéz meccsek elé néznek a hétvégén

A Viszló Trans megyei I. osztály 27. fordulójában a Velence és a Mór idegenben lép pályára.

Káldor András

Május 16., szombat, 17.00

Dunafém-Maroshegy (15.)-Tordas (10.)

Gelencsér Tibor a Dunafém-Maroshegy edzője: - Kicsit mélyponton van a csapat, ezen felül még nehezíti a dolgunkat, hogy sok hiányzónk van. Sok a sérültünk, és eltiltottunk is van, illetve lesz olyan, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem játszik. Ezért az U 21-es csapatból töltjük fel a keretet, de ettől függetlenül nem fogunk feltartott kézzel kifutni a pályára.

Martonvásár (8.)-Mór (3.)

Horváth Zoltán a Mór vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzést várok, a győzelemben bízva. Hétről-hétre alig tudom kiállítani a csapatot, mert több olyan játéksom van, aki sérüléssel bajlódik, és csak a hétvégén tud valamelyest segíteni. Több fiatalt vetek be, megpróbálunk fegyelmezetten védekezni, és ezekből gólokat szerezni.

Május 17., vasárnap, 17.00

Iváncsa (1.)-Sárszentmiklós (5.)

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: - Egészen biztosan ismét presztízsmérkőzést fogunk játszani. A Sárszentmiklóst jó csapatnak tartom, de győzelmet várok. A csapatok között közel harminc pont van a tabellán, már csak ezért is bízom abban, hogy érvényesülni fog a papírforma. Barics Péter, valamint a szerdai kupameccsen Csikesz Péter sérült meg, de meg tudjuk oldani a pótlásukat.

Szár (11.)-Kisláng (13.)

Lacza Albert a Szár vezetőedzője: - Mindenféleképpen szeretnénk győzni, de nem téveszt meg bennünket a Kisláng helyezése, mert tudjuk azt, hogy a középmezőnyben lenne a helyük. Folytatni akarjuk az utóbbi hetekben mutatott formát, egy hiányzónk lesz, Szabó Tibor, aki öt sárga lapja miatt nem lehet a csapatban.

Mezőfalva (14.)-Puskás Akadémia FC II (12.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: - Számunkra ez nagyon fontos mérkőzés lesz, egy győzelemmel úgy érzem, bebiztosíthatnánk a bennmaradást. Mindenféleképpen szeretnénk nyerni, jelen állás szerint teljes kerettel tudunk pályára lépni.

Polgárdi Vertikál (6.)-Velence Bericap (2.)

Beszédes Sándor a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: - A mi csapatuk a fiatalok és az idősebbek ötvözetéből áll, de mi tiszteljük azokat a csapatokat így a Velencét is ahol sok csatát megnyert játékosok szerepelnek. Van egy kis hullámvölgy a csapatom játékában, és a kellő tisztelet mellett egészen biztosan rendezni fogjuk a sorainkat, és megpróbálunk megfelelő ellenfélként fellépni. Az biztos, hogy a fegyelmezetlen játékosok, még a gyenge létszám ellenére sem maradnak a csapatban. A súlyos sérülést szenvedett, és igen jó formát mutató Farkas Dániel játéka nagyon fog hiányozni, visszatér viszont az eltiltásból Csizmadia Gergő. Remélem, hogy így foghíjasan, és egy kicsit megtörve, de annál nagyobb felelősséggel, és a fiatalok küzdeni akarásával megfelelő partnerei leszünk a Velencének. Meglepő eredményt várok, az, pedig az lenne, hogy jól versenyeznénk, és győznénk.

Dunaújváros PASE II (4.)-Ercsi (9.)

Bakos Zsolt a Dunaújváros PASE II vezetőedzője: - Lehet azt mondani, hogy ez egy presztízsmeccs lesz, de a csapatom jó passzban van, fölényes győzelmet arattunk Polgárdiban, szeretnénk a jó sorozatot folytatni. Nehezen tudtunk győzni tavaly Ercsiben, de most azért könnyebb mérkőzésre számítok.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (7.)-Bicske (16.)

Zimmermann Tamás a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - Azt gondolom, és a csapat is érzi, hogy kötelező győzelmet kell aratnunk. Bárhogy is fogunk felállni, bármi történjen, nekünk ezt a mérkőzést meg kell nyernünk! Az utóbbi időben hullámvölgybe került a csapat, a kupából való kiesés után két bajnokit is elvesztettük, ennek különböző okai voltak, és nagyon hiányzott a koncentráció a játékunkból, a gólok többségét rögzített szituációból, , szögletből kaptuk.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!