Sport

2015.05.14. 14:02

A Fehérvár Enthroners a Zala Predatorst verte

Székesfehérvár - Május 10-én Iszkaszentgyörgyön fogadta a Fehérvár Enthroners a Zala Predators csapatát a Divízió 2-es Amerikai Football bajnokság harmadik fordulójában.

Bobory Balázs

A meccs izgalmasnak ígérkezett, mivel a meccs előtt mindkét csapat 1-1-es mérleggel állt, egy győzelem nagy lépést jelenthet a rájátszás felé. A pénzfeldobást a hazai csapat nyerte, a Koronázók pedig a támadást választották. A szokásos lassú kezdés és tapogatózás most elmaradt, az Erős Márk vezette támadó brigád igazán szép támadás sorozatot mutatott be, futó és passzjátékokkal tűzdelve. A pontszerzés ugyan még nem sikerült, de a hazai védelem gondoskodott róla, hogy a támadók mihamarabb visszakapják a labdát, így a második támadás után már 7-0-ra vezettek a fehérváriak. A rendkívül szeles idő sokat nehezítette az Enthroners passzjátékát, de az első félidő mégis az ő dominanciájukkal ért véget, hiszen az újabb touchdown-t egy két pontos kísérlettel fejelték meg, így a félidőben 15-0 volt az eredmény.

Németh Ádám (b) futóra ezúttal több feladat hárult

A második játékrészben erősen rohamoztak a zalaiak, sőt, az egyenlítés is látókörükbe került, de a fehérváriaknak sikerült megállítani a vendégeket és 21-14-re nyertek. Az Enthroners immár pozitív mérleggel várja az utolsó alapszakasz meccsét, amely három hét múlva lesz a Debrecen csapata ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!