Sport

2015.05.14. 16:59

Röplabda csoportzárás - Az élről várja a hazai tornát a SZoESE csapata

Szombathely – A székesfehérvári torna után az utolsó fordulóhoz érkeztek az NB II-es fiú junior röplabda-bajnokság nyugati csoportjának küzdelmei. A záró torna házigazdája szombaton a SZoESE lesz.

Horváth Erika

A nyugati csoport négy csapata az 5. fordulóban Székesfehérváron találkozott. A Magyarósi Andrea vezette szombathelyiek tovább növelték előnyüket a kvartett élén, hiszen mind a két találkozójukat megnyerték.

SzoESE–ZTE 3:0 (14, 3, 10). A papírformának megfelelően sima szombathelyi győzelem született – támadásban és védekezésben is egyértelmű volt a SZoESE erőfölénye. A második szettben Koller Domonkosnak zsinórban 14 nyitása volt eredményes!

SZoESE–Felsővárosi Masita 3:1 (18, -20, 21, 23). A ZTE-nél jóval nagyobb játékerőt képviselő székesfehérváriakkal kiegyenlített csatát vívtak a vasiak. Óriási küzdeni tudással, az ellenfél hibáit kihasználva a negyedik szettben 21-23-ról sikerült a maguk javára fordítani a mérkőzést.

A SZoESE csapata: Marsai Richárd, Konetsny Barnabás, Pék Marcell, Szabó Ármin, Széll Dániel, Mursits Marcell, Révi Botond, Pálóczi Dávid, Koller Domonkos, Pálóczi Máté.

A csoportmérkőzések utolsó, 6. fordulójában a SZoESE lesz a házigazda. Vasárnap az egyetemi csarnok ad otthont a négycsapatos tornának. A program. 9.30: 11.00: Fehérvár–ZTE. 12.30: SZoESE– Fehérvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!