Sport

2015.05.14. 17:55

Tíz derbit ajánlunk hétvégére

A futball megye II., III. és IV. vonal hétvégi összecsapásai közül tíz meccset emeltünk ki olvasóinknak.

Horváth Gábor

A megyei másodosztály aktuális fordulójában (pontosabban vasárnap 16.30-kor) a második Ősi a tőle három ponttal lemaradó negyedik Szentantalfát fogadja. Az éllovas Dudar az ötödik Csabrendeket látja vendégül, valamint összecsap egymással a Nemesvámos (8.) és a Nemesszalók (7.).

A megye III északi csoportjában az utolsó Csót az utolsó előtti Mezőlak otthonában játszik alsóházi rangadót. A Nemesgörzsöny (1.) a Mihályházát (5.) fogadja. A déli mezőnyben a negyedik Balatonszepezd az ötödik helyen álló Monostorapáti pályáján vendégeskedik. Mindegyik meccs vasárnap 16.30-kor kezdődik.

A megye IV keleti csoportjában igen izgalmas a bajnoki hajrá: az első helyezett Várpalota (39 pont) a Jásdot (10.), a második Bakonybél (38 pont) a Hárskútot (6.) látja vendégül, a harmadik Hajmáskér (37 pont) Olaszfaluban (8.) vendégszerepel. A várpalotai találkozó szombaton 14.30-kor rajtol, a másik két összecsapást vasárnap (16.30) rendezik.

A déli csoportban a negyedik helyen álló Balaton-akali vasárnap 16.30-kor a Tapolcai Öregfiúkat látja vendégül. Utóbbi még versenyben van a bajnoki címért, jelenleg második a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!