Kézilabda

2015.05.15. 10:32

Bronz, győzelem, ünneplés

Balatonfüred - A Szeged és a Tatabánya mögött bronzérmet szerzett a fürediek ifjúsági kézilabdacsapata. Az együttes a zárókörben a Veszprémmel játszott.

Horváth Gábor

Remek eredményt ért el a Balatonfüredi KSE csapata a kézilabda országos ifjúsági bajnokság 2014/2015-ös szezonjában. A BKSE 21 siker mellett mindössze öt alkalommal maradt alul és a bajnok Szeged, valamint az ezüstérmes Tatabánya mögött harmadikként zárt. A Balaton-partiak dolgát év közben számos körülmény nehezítette, ennek fényében még értékesebb a siker.

Győri Mátyás, a bronzérmes ificsapat házi gólkirálya
Fotó: BKSE

A bronzérmes névsora: Bordács, Burger Á., Csillag, Deák, Déber, Győri K., Győri M., Hajnal, Haraszti, Horváth L., Horváth M., Keresztes, Kis D., Kiss A., Lajos, Máthé, Nemes, Németh A., Orbán Á., Orbán B., Sneider, Szöllősi B., Szöllősi O., Turcsán, Vágner, Vékony I., Vékony II., Vizi. edzők: György László, Kárpáti Krisztián, Kis Ákos.

Az utolsó fordulóban már biztos harmadikként lépett pályára a BKSE, amely ezzel együtt két vállra fektette az ötödik helyen záró megyei riválist.

Eredmény: BKSE- Veszprém 33:31 (14:14). Balatonfüred. A hazaiak legjobb dobói: Nemes 10, Győri 8 (3), Keresztes 5 (1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!