Sport

2015.05.15. 13:12

BFC: Most már nem lehet tovább magyarázkodni

Utolsó hazai mérkőzését játssza ma kora este a balatonfürediek NB III-as labdarúgócsapata. Győzni kell, és kész.

Horváth Gábor

BFC–Nagyatád

A Balatonfüredi FC sorozatban öt meccsen maradt nyeretlen, a legutóbbi fordulóban egy 93. percben kapott góllal kapott ki a BKV Előre otthonában.

A tabella tizedik helyén álló csapat ebben a szezonban utoljára szerepel hazai környezetben, a Nagyatádi FC a 14. helyről várja az összecsapást.

A BFC (csíkos mezben Horváth Bence) győzelemre készül (Fotó: Zwicker Tamás)

Földesi Károly edző: – Elcsépeltnek tűnhet, de ha futball pontozásos sport lenne, leléptetéssel nyertünk volna a BKV Előre ellen is. Kicsit szomorú, amikor az ellenfél trénere gratulál: jó a csapat, de ha lenne benne egy igazi támadó... Ismét a rutintalanság adta egyéni hibák okozták a vesztünket. Emiatt súlyos pontokkal fizettünk az utóbbi hetekben. A Nagyatád kiesőjelölt, de abban biztos vagyok, hogy amíg lát esélyt, foggal-körömmel küzd majd. Nekünk létfontosságú, hogy az utolsó hazai mérkőzésünkön nyerjünk. Nem lehet magyarázkodni, itthon kell tartani a pontokat. Ehhez nem kell más csak az, hogy alázattal tegyük a dolgunk, azt, amire képesek vagyunk.

A Balatonfüredi FC–Nagyatádi FC bajnoki mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!