Sport

2015.05.16. 18:17

A szlovákok előrébb járnak - A II. Alba Regia Nemzetközi Röplabda Gála második napja

Székesfehérvár - Szombaton az Alba Regia Nemzetközi Röplabda Gála második napján a magyarok a szlovákokkal mérkőztek.

Silye Sándor

Magyarország csapata az első napon Azerbajdzsán legénységét 3-0-ra verte, akik a horvátok ellen szombaton játszmát loptak. Az eredmény: Horvátország -Azerbajdzsán 3-1.

Ezután kezdődött a pénteki két győztes, a magyarok és a szlovákok (3-1-re verték a horvátokat) csatája. A magyarok Szabó A., Dávid, Pádár, Magyar, Farkas, Kovács, csere: Deák, Pápai (libero), Gergye, Kaszap, Szabó D., Bozóki jól, 3-0-al kezdték a mérkőzést. Ezt követően 8-8-ig fej, fej mellett haladtak a játszók, majd 4 ponttal meglépett Szlovákia, és végül hat ponttal megnyerte az első játékot.

A második szettben láthattunk fiainktól szép sáncokat, jó szervákat, fogadásokat, vezetést (9-7), de sajnálatosan könyű hibákat, így a szlovákok növelték az előnyüket.

A magyar válogatott két szettben helytállt, de ez most kevés volt
Fotó: Koppán Viktor

A harmadik felvonásban is az Eb-döntős szomszédok akarata érvényesült. Ez igaz volt nemcsak erre a játszmára, de a mérkőzés egészére is.

Szlovákia- Magyarország 3:0 (19, 22, 17)

Csapatunk szombaton, 18.30-tól Horvátország ellen játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!