Vasi foci

2015.05.17. 13:34

NB III.: értékes iksz a sárvári csapattól

Sárvár - Értékes döntetlennel folytatta az NB III-as labdarúgó-bajnokságot a Sárvár FC: három fordulóval a vége előtt biztosította a bentmaradást.

Tóth Gábor

Sárvár FC–Újbuda FC 0-0

Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lapath.

Sárvár: OSVALD – RÓZSA, HORVÁTH A., RAJOS, AMBRUS – Devecsery, Tancsics (Potyi, 66.) – Mavolo (Kocsis, 82.), Máthé, Tóth L. – Koronczai (Nagy A.). Edző: Takács Gábor.

Kiállítva: Hanák (73., Újbuda).

A 27. fordulóban a bentmaradásért harcoló Sárvár fogadta a dobogóra hajtó Újbudát. A vendégek agresszíven kezdtek, alig volt a labda a hazaiaknál. Aztán a Sárvár rendezte a sorait, az utolsó negyedórában négy komoly helyzetet is kialakított és ki is hagyott – igaz, az első félidőt kapufával zárta az Újbuda. Fordulás után mezőnyben gyűrték egymást a két egyenrangú csapat. Aztán az újbudai – jogos – kiállítás után átvette az irányítást a Sárvár, a győzelemért harcolt. Volt is lehetőség a három pont megszerzésére, de képtelen volt betalálni. Ettől függetlenül az iksz értékes, hiszen három fordulóval a vége előtt a Sárvár már biztosította a bentmaradását.

Takács Gábor: – Egy jó csapat ellen szereztünk egy értékes pontot. Jól játszottunk, a helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk – de sajnos katasztrofális volt a helyzetkihasználásunk.

További eredmények: Tököl–Tatabánya 1-3, Csepel–Rákosmente 0-0, Dorog–III. Kerület 3-1, Diósd–Győri ETO II. 2-1, Budaörs–BKV Előre 2-0, Balatonfüred–Nagyatád 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!